Promotiecampagne

De organisatie zet stevig in op het genereren van publiciteit. Op verschillende momenten zenden wij persberichten naar alle relevante (onderwijs)media. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de promotie binnen de doelgroep. Voor standhouders bieden wij o.a. website-banners aan. Via de banner is het voor bezoekers mogelijk om entreekaarten te bestellen.

Alle publiciteits- en promotieacties:

- Fysieke brochure met entreekaart naar:
-  Alle scholen in P.O., V.O., MBO en HBO
-  Afdelingen educatie van alle Nederlandse gemeenten en onderwijsbegeleidingsdiensten
- E-mailing naar alle scholen.
- Advertenties in relevante onderwijsbladen
- Flyers verspreid via bladen en persoonlijk
- Banners op eigen websites en van standhouders.
- Persberichten naar (onderwijs)media

Twitter actie

Voor de eerste editie van CEOB hadden wij een zeer succesvolle Twitteractie bedacht, die we ook voor de Schoolreisbeurs gaan inzetten! Op 24 januari 2013 bekijken wij welke deelnemer de meeste bezoekersregistraties binnenhaalt via Twitter. De winnaar ontvangt 15% korting op de standhuur.

De Schoolreisbeurs wordt een dagje uit!

Op 31 januari 2013 vindt tegelijk met de Schoolreisbeurs vindt in de Ahoy het Boekenfestijn plaats. Een enorme markt met voornamelijk nieuwe boeken die zeer sterk zijn afgeprijst. Daarbij zijn kinderboeken, boeken over cultuur, recreatie, reizen, romans etc. Kortom: 10.000 m2 boekenplezier! Ideaal voor docenten, leerkrachten, en eigenlijk iedereen.
Verder zullen wij samenwerken met relevante organisaties in Rotterdam en met de Gemeente Rotterdam.

Cultuur en Onderwijs Beurs CEOB

Wij zijn eveneens organisator van de Cultuur en Onderwijs Beurs CEOB. Die vindt gelijtijdig met de Schoolreisbeurs plaats, eveneens in Ahoy. Een extra argument voor bezoekers om de Schoolreisbeurs te bezoeken! De eerste editie van CEOB was een zeer groot succes. Zowel de bezoekers als de exposanten toonden zich na afloop zeer tevreden.

 

De Schoolreisbeurs wordt mede
mogelijk gemaakt doorTwitter


    Share |