Bezoekers werven via twitter, mail, website of nieuwsbrief

Elke beurs maak je met elkaar, als organisator en deelnemer, dus ook deze relatief kleine, specialistische vakbeurs als de Schoolreisbeurs. Met elkaar kunnen we zorgen voor veel bezoekers. Natuurlijk nemen wij het overgrote deel voor onze rekening. We mailen per post en e-mail, we adverteren op websites en in bladen.

Ook u kunt helpen de de Schoolreisbeurs tot een succes te maken, voor uzelf en iedereen. We hebben speciaal voor u een unieke actiecode aangemaakt, waarmee u gratis toegangskaarten kunt weggeven aan relaties. Deze code kunt u verspreiden onder uw relaties in bijvoorbeeld uw nieuwsbrief of via uw website. De code is geldig tot 24 januari 2013. Op www.deschoolreisbeurs.nl/inschrijven kunnen uw klanten en relaties de unieke code gebruiken om gratis kaarten te ontvangen voor de beurs. Omdat u standhouder bent, mag u met de actiecode een onbeperkt aantal kaarten weggeven!

Medio december 2013 ontvangt u van ons uw eigen actiecode.

Win korting op uw standhuur

Met deze actie maakt u kans op korting. De organisatie die op 24 januari 2013 om 12:00 uur de meeste aanmeldingen heeft verworven met de unieke actiecode, krijgt 15% korting op de kale standhuur! Kortom: Verspreid de actiecode en win de korting!

 

De Schoolreisbeurs wordt mede
mogelijk gemaakt doorTwitter


    Share |